Top Ad 728x90

Anne Sütünü Arttıran Yiyecekler Nelerdir

Anneler sütlerini artırmak için şu besinleri sık tüketmelidirler:
Tahin helvası:Anne sütünü artırır.Tahin helvasının balgam söktürücü, saç dökülmesini engelleyici etkisi olduğu, sedef, egzama gibi hastalıklara da iyi geldiği bilinmektedir. Balığın ardından yenildiğinde, mideyi rahatlatıcı etkisi vardır.
İncir: Anne sütünü artırır.Ayrıca kış aylarında vücudun direncini arttırır, pek çok sağlık sorununa karşı güç ve dayanıklılık kazandırır.
Beyaz dut veya dut kurusu: Anne sütünü artıran yiyeceklerdendir.Vücuda kuvvet verir, kansızlığa iyi gelir. Ağız, bademcik ve boğaz iltihabı, diş eti hastalıkları ve öksürüğe karşı faydalıdır. Ateş düşürür. Karaciğeri kuvvetlendirir. Mide ve bağırsakların düzenli çalışmasına yardım eder. Özellikle yemekle birlikte yenildiğinde hazmı kolaylaştırır.
Beyaz üzüm: Yeni bebek sahibi olmuş anneler için süt artırıcı özelliği vardır.Tam bir kalp damar dostudur.Kalp damar amaeliyatı geçirmiş olanlara çok iyi gelir.Ritim bozukluğuna iyi gelir ve ritim bozukluğu şikayeti ortadan kalkar.
Dereotu :Anne sütünü artıran mucize gıdalardandır.
Anne sütünü azaltan yenmemesi gereken yiyecekler :
Nane,maydanoz,nişasta ve nişastalı gıdalar,turşu
Etiketler : anne sütü, anne sütü nasıl arttırılır, anne sütü nasıl çoğaltılır, anne sütünü artırmak için neler yemeliyim, Anne Sütünü Arttıran Yiyecekler, anne sütünü arttırmanın yolları, beyaz üzüm ve anne sütü, dereotunun anne sütüne faydası, sütüm azaldı ne yapmalıyım, tahin helvası ve anne sütü,anne sütünü artırmakiçin ne yemem lazım,anne sütünü artırmanın doğla yolları,doğal yollar ile anne sütünüzü artırın

Top Ad 728x90