Top Ad 728x90

Azalan dökülen saçları şekillendirmek dolgunlaştırmak için ne yapmak lazım?

İnce ya da azalan saçları, ya da transplantasyonla ekilmiş saçları daha dolgun göstermek için birkaç kolay yol vardır:
* Hacmi arttıran ve dokuyu geliştiren dol-gunlaştmcı şampuanlar kullanın.
* Saçınızı şampuanlamadan önce kremleyin. Böylece, krem saçınızı düzleştirmeden ve sindirmeden onun bütün avantajlarından faydalanabilirsiniz.
* Saçlarınızı her gün şampuanla yıkayın. Saçınızı sadece bir kere şampuanlamanız yeterlidir. Saçınızı kurutabileceği için ikinci kere şampuanlamaya gerek yoktur.
* Saç kurutma makinesini düşük ayarda kul­lanın. Bu saçınıza hacim katar ve şekil ver­menizi kolaylaştırır.
* Saçınıza köpük ya da jöle sürmeyin. Bu saçı sindirerek daha az görünmesine neden olur.
* Köpük ya da jöle yerine iyi bir saç spreyi ya da sabitleyici sprey kullanın. Saçı tamamen kuruttuktan sonra, sprey ile hafifçe nem­lendirin, kurutun, tarayın ve istediğiniz gibi şekil verin ve tekrar spreyleyin. Bu saçınızı kontrol altında tutarken dolgun görünme­sini de sağlar.
* Eğer saçınız ön kısmı incelmiş ya da seyrelmişse, bu bölgenin rengini açmak ya da bu bölgeye vurgu yapmak, incelenen bölgenin daha az fark edilmesini sağlar; özellikle saç ve cilt renginiz arasındaki kontrast fazlaysa, boyayla bu kontrast azaltılmış olur. Bu yön­tem, saç ve cilt rengi koyu olanlara öne­rilmez.

etiketler: dökülen saçlar için dolgunlaştırma ipuçları,saç neden dökülür,azalan saçlarımı nasıl şekillendiririm,saçlarım neden dökülüyor,saçlar neden azalır,azalan dökülen saçlar için şekillendirme ve dolgunlaştırma ipuçları

Top Ad 728x90