Top Ad 728x90

Kanal D Süpermarket Yarışma Programı Başvuru Formu

Başvurularınız için telefon numaramız:

0212 300 05 15
E-mail adresimiz:supermarket@kanald.com.tr

Bu markette her şey bedava

Tüm dünyada uzun yıllar boyunca yayınlanan ve ilgiyle izlenen yarışma, bir süpermarket içinde geçiyor. Ürünlerin tamamı gerçek bir market düzeninde hazırlanıyor, ancak üzerlerinde markaları yer almıyor. Tüm sorular ve etaplar ya ürünler ile ilgili ya da ürün bulmaya yönelik.

Programda ikişer kişiden oluşan 3 takım yarışıyor. Takımlar anne-çocuk, iki ev arkadaşı, iki akraba ya da karı-koca olabiliyor. Herkes mutfak masrafını fazlasıyla çıkartmaya çalışıyor. Birinci olan takım ise, topladığı ödüllerin yanı sıra bir de “Büyük Ödül”ün sahibi olabilmek için yarışıyor.

Takımlar yarışmaya bir buçuk dakikalık sabit süre ile başlayıp, çeşitli eğlenceli etaplardaki gerek soru - cevaplar ile, gerekse markette ürün bularak sürelerini 3 - 3,5 dakikaya kadar çıkartabiliyorlar. Yarışmacılar, kazandıkları süre kadar da market içinde alışveriş yapabiliyorlar. Bu sürede en yüksek değerde ürün toplayan ekip ise, hem o miktar kadar nakit para kazanıyor, hem de “büyük ödül” için yarışmaya hak kazanıyor. Tabii bu arada “Süpermarket” bölümündeki özel ürünler, toplanan ürünlere ek olarak daha fazla para kazandırıyor. En yüksek değerde ürün toplayan ekip, 4 sorulu bir bilmeceler silsilesi ile yaklaşık 100 saniyede market içinde gizlenmiş olan “Büyük Ödülü” arıyor. Bulurlarsa hem “Süpermarket”te kazandıkları kadar para ödülü, hem de “Büyük Ödül” onların oluyor. Bu keyif dolu yarışmayı sakın kaçırmayın!

etiketler:Kanal D Süpermarket yarışma programı Başvuru Formu,süpermarket başvuru formu,süpermarket kanald başvuru formuna nasıl netten başvurabilirim,süpermarket, süpermarket başvuru, süpermarket başvuru formu, kanal d süpermarket, süpermarket yarışma programı, başvur, süper market programı izle, fragman

Top Ad 728x90