Top Ad 728x90

Petline Self Stop Uygulaması

Akaryakıt dağıtım firmalarından Petline, Amerikan istasyon tarzını Türkiye‘ye getiriyor. Şirket, petline benzin istasyonlarına tüketicinin benzini kendinin almasına imkân verecek akaryakıt pompası koymaya başlıyor.
Self Stop Uygulaması ile müşterinin kazancı nedir?
Kendi benzinimi kendim alırsam bana ne faydası var?

Benzin veya motorinini bu pompadan alacak tüketici yüzde 2 tasarruf sağlayacak. 50 litrelik deposunu “Self Stop“tan dolduran müşteriler 3,5 lira daha az ödeyerek kara geçecek.
Müşteriler Pompayı eline alacak, kendi yakıtını kendisi koyacak
Petline, müşterinin akaryakıtını kendisinin dolduracağı Self Stop pompalarını Antalya‘daki Spice Otel’de gerçekleştirdi. Yeni hizmetleri hakkında bilgi veren Petline Genel Müdürü Adnan Ünal, ‘Hem daha hızlı hem de daha ucuz akaryakıt alabileceğiz. Klasik benzin istasyonu anlayışı artık tarihe karışacak. Vatandaş artık pompayı eline alacak.‘ dedi.
Self Stop Nedir? Ne işe yarar?
Self Stop uygulaması sayesinde, arzu eden Petline müşterilerinin istasyona gelerek tüm işlemlerini kendisinin yapabileceğini kaydeden Ünal, bu tercihte bulunanların daha az ödeyerek tasarruf edebileceklerini vurguladı. Kendi aracına yakıt doldurmak ya da ödeme işlemini kendisi yapmak istemeyenler için de istasyonlarında eski uygulamanın devam edeceğini belirten Ünal, her zaman Petline müşterilerine en iyi hizmeti vermek istediklerini; bunun için de teknolojini sağladığı tüm olanakları seferber ettiklerini dile getirdi.
Petline Yönetim Kurulu Üyesi ve Petline Basın Sözcüsü Selcen Armağan ise, uzun süren hazırlıkları sonunda tamamlayarak Self Stop sistemini Türkiye’ye getirmenin kendilerine gurur verdiğini söyledi. Uygulamanın, Türkiye’deki akaryakıt istasyonlarının çehresini köklü biçimde değiştireceğinin altını çizen Armağan;,akaryakıt firmalarının ya geleceğin teknolojisine uyum sağlayarak gelişeceklerini ya da eski yöntemlerle hizmet vermeye devam ederek gerileyeceklerini ifade etti. Uygulama sayesinde her anlamda ekonomik tasarruf ve kaynak kullanımından optimizasyonu sağlayacaklarını vurguladı. Araç sahipleri böylelikle diledikleri miktarda yakıtı, daha ucuza alacak ve ödemesini de kendileri yaparak işlemlerini de daha kısa sürede tamamlayacaklar.
Toplantı sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Petline Genel Müdürü Adnan Ünal, yeni pompaların istihdama bayi bazında olumsuz yansıyacağını kaydetti. Sistemin bayiye maksimum 10 bin dolara mal olacağını aktardı. Yaptıkları yeniliklerle Türkiye’nin yükselen değeri olacaklarını belirten Ünal, fiyat rekabeti konusunda şunları söyledi: ‘Fiyat indirimlerine Petline olarak direkt olarak katılmak istemiyoruz. Ama bu sistemle yüzde 2′lik bir indirime gitmiş olacağız.’
1994 yılında kurulan Petline, akaryakıt dağıtım ve depolama hizmetleri alanında faaliyet gösteriyor. 220 istasyonu ile hizmet veren şirketin istasyonları ağırlıklı olarak Ege, Marmara ve İç Anadolu Bölgelerinde yoğunlaşıyor. Körfezde, Kırıkkale’de ve Marmara Ereğlisi’nde dolum ve depolama tesislerine sahip şirketin Aliağa, Batman ve Mersin’de rafineri yanında irtibat ofisleri bulunuyor. Petline Dolum ve Depolama terminallerinin toplam kapasitesi Türkiye pazarının yüzde 5′lik ihtiyacını karşılayabilecek konumda.
Etiketler : akaryakıtta Self Stop uygulaması, Amerikan istasyon tarzı, benzini kendinin al, daha hızlı daha ucuz akaryakıt, Kendi aracına yakıt doldurmak, kendi benzinini kendin al, Müşteriler Pompayı eline alacak kendi yakıtını kendisi, Petline, Petline Amerikan istasyon tarzı hakkında geniş bilgi, Petline müşteri akaryakıtını kendisin dolduracak, petline nedir, Pompayı Kendin Kullan, pompayı sen kullan, Self Stop, Self Stop ile nasıl benzin mazot alınır, Self Stop nasıl çalışır, Self Stop nedir, Self Stop Nedir Ne işe yarar, Self Stop pompaları, Self Stop uygulaması hakkında detaylı bilgi,self stop uygulaması hangi istasyonlarda olacak ,Self Stop uygulaması hangi şehirlerde olacak,Self Stop uygulamasının bize faydası ne olacak

Top Ad 728x90