Top Ad 728x90

, , ,

2012 En Düşük Faizli Bayram Kredisi Hangi Kredi Faizi Oranları

2012 En Uygun Bayram Kredileri,en düşük banka kredileri,en düşük faizli krediyi veren banka hangisi 2012,en düşük faizli banka kredisi veren bankaların kredi oranları 2012,2012 en düşük faizli banka kredisi hangisi hangi banka istenilen belgeler şartları ne ne kadar kredi veriyor en düşük en yüksek kaç lira kredi veriyor

2012 En Uygun Bayram Kredileri,en düşük banka kredileri,en düşük faizli krediyi veren banka hangisi 2012,en düşük faizli banka kredisi veren bankaların kredi oranları 2012,2012 en düşük faizli banka kredisi hangisi hangi banka istenilen belgeler şartları ne ne kadar kredi veriyor en düşük en yüksek kaç lira kredi veriyor,en uygun bayram ihtiyaç kredisi veren banka kaç ay vade
2012 En Uygun Bayram Kredileri,en düşük banka kredileri,

Bankalar bayramlık kredilerde faizi düşürdü. Bankaların hemen hemen hepsi bayrama özel kredilerle yoğun bir şekilde müşteri kapma yarışına girmiş durumdalar. Devam eden ihtiyaçkredisi kampanyalarının yanı sıra, Ramazan Bayramı’na özel cazip kredi seçenekleri sunan bankalar, düşük faizli krediler ile bayram öncesi kredi hacimlerini genişletmeyi hedefliyor.
Pek çok sektörde çalışanlar için durgun ve harcamanın bol olduğu bu yaz dönemi için ve bayram ihtiyaçları, bayram alışverişi için acil nakit ihtiyacında olanlara, Türkiye’nin önde gelen bankalarından çok uygun ihtiyaç kredisi avantajları geldi.
Halkbank, ING Bank, Garanti Bankası, YKB, Vakıfbank, Akbank, Denizbank, Anadolu Bank, Şekerbank, İş Bankası, Türkiye Finans ve HSBC gibi Türkiye’nin önde gelen bankalarımüşterilerine özel bayramlık kredi sunuyor.
Kimi banka bayram kredilerinde faiz oranlarını yüzde 0,49′a kadar düşürürken, kimisi 60 aya varan vade imkanı sunuyor. Bayram kredilerinin bir çoğunda dosya masrafı da alınmıyor.
Halkbank’tan ‘erken gelen bayram kredi’
Halkbank, geleneksel Erken Gelen Bayram Kredisi’ni başlattı. Dosya masrafı alınmayankampanyada 5 bin TL tutarındaki kredinin taksiti aylık sadece 129 TL ve vade süresincetaksitler değişmiyor.
15.000 TL’ye kadar, 60 aya varan vade seçenekleri ile sunulan kampanyada müşteriler ilktaksitlerini dilerlerse 2 aya kadar erteleyebiliyorlar. Her bütçeye uygun kredi fırsatlarına sahipkampanyadan yararlanmak için 24 Ağustos’a kadar tüm Halkbank şubelerine başvuruyapılabiliyor.
Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı İmamoğlu şunları ifade etti: “Amacımız, bayram harcamalarının hane bütçelerini etkilemesini engellemek, küçük taksitlerlevatandaşlarımızın nakit ihtiyacını karşılamak. Kredimizi dosya masrafsız kullandırmakla kalmıyor, aynı zamanda talebe ve gelir durumuna göre kişiye özel geri ödeme planları da hazırlıyoruz.
Erken Gelen Bayram Kredisi sayesinde herkesin bayram coşkusunu sıkıntı çekmeden yaşayabilmesini istiyoruz.” ING Bank’dan dosya masrafsız kredi ING Bank, Ramazan Ayı süresince müşterilerine ihtiyaçlarını karşılamaları için çok cazip oranlarla, dosya masrafsız ve 79 TL’den başlayan taksitlerle 5.000 TL ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor.
Ramazan Ayı boyunca ING Bank şubelerine uğrayarak kredi başvurusunda bulunan tüketiciler, hem 5.000 TL tutarındaki kredinin 199 TL’lik dosya masrafını ödemeyecekler, hem de çok cazip ödeme şartları ile ihtiyaçlarını karşılayacaklar.
Garanti’den ‘bayramlık’ kredi…
Garanti Bankası, bayrama özel masraf ve faizli destek kredisi kampanyasına başladı. Garanti müşterileri, bayrama kadar sürecek kampanya kapsamında; %0.99 faizli, 9 TL dosya masraflı kredi kullanabiliyor. Daha yüksek tutarlı kredi ihtiyacı olanlara ise düşük faizli ve masraflı, 60 aya varan vadelerde, 50 bin TL’ye kadar bayram kredisi seçeneği sunuluyor.
Kredi almak isteyenler; Garanti Bankası şubelerinden, www.garanti.com.tr adresinden, 444 0 335 Tam Destek hattından, Garanti Bankası ATM’lerinden başvuruda bulunabiliyor. Ayrıca, cep telefonlarına KREDİ yazıp 3390′a SMS yollayarak kolayca başvurabiliyor.
Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, “Müşterilerimize, ihtiyaç duydukları krediyi en kolay ödenebilir şekilde vermeyi amaçlıyoruz. Ramazana özel hazırladığımız ‘bayramlık’ kredi sayesinde, müşterilerimiz hem düşük faiz oranından hem de düşük masraf fırsatından aynı anda faydalanabilecek.
Üstelik diğer bankalarda olmayan Tam Destek özelliği sayesinde, krediyle ilgili farklı ihtiyaçlarına benzersiz çözümler sunuyoruz. Müşterilerimiz için en uygun kredi seçeneklerini geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi.
Yapı Kredi’den bayrama 3 özel kredi
Yapı Kredi Bankası, ramazan bayramına özel çeşitli kredi olanakları sunuyor. Yapı Kredi, esnafın nakit ihtiyacını karşılamak amacıyla Ramazan ayına özel kredi kampanyası başlattı.
Bu kapsamda Yapı Kredi KOBİ bankacılığı müşterileri 17 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan kampanyada 24 ay vadede, 50.000 TL ye kadar yüzde 1,19 faiz oranından başlayan oranlarla kredi kullanma imkanına sahip oluyor.
KOBİ Bankacılığı müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başlatılan kampanya hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için Yapı Kredi şubelerini ziyaret etmek yeterli oluyor.
Öte yandan, Worldcard, bu Ramazan’da da hazırladığı kampanyayla kullanıcılarına kazançlıalışveriş imkânı sunmaya devam ediyor. Worldcard sahipleri 14 Temmuz – 21 Ağustos 2012tarihleri arasında Yapı Kredi World üyesi işyerlerinden en az biri gıda market alışverişi olmak üzere, gıda ve akaryakıt sektöründe yapacakları tek çekim beş adet 100 TL ve üzerindeki alışverişlerinde toplam 50 TL değerinde hediye Worldpuan kazanma fırsatına sahip oluyor.
Ayrıca, Banka, müşterilerine günde 6 TL’den başlayan taksitlerle 6.000 TL Ramazan Kredisi sunuyor. Yapı Kredi, hazırladığı Ramazan kampanyası kapsamında, günde sadece 6 TL’ye 6.000 TL bireysel ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor.
Nakit ihtiyacı olanlar Ramazan’ın coşkusunu avantajlı ödeme seçenekleriyle Yapı Kredi’de yaşıyor. Ramazan ayı boyunca sürecek kampanyada, 6.000 TL bireysel ihtiyaç kredisine 36 ay vadede yüzde 0,84 faiz oranıyla günde 6 TL geri ödeme kolaylığıyla sahip olunabiliyor.
Kampanyadan faydalanmak isteyenler kredisimdi.com.tr adresinden, Yapı Kredi ATM’lerinden veya SMS yoluyla “Bireysel” (boşluk) “TCKN” (boşluk) “Aylık Net Gelir” yazıp 4411′e SMS atarak kredi başvurusunda bulunabiliyor. Yapılan kredi başvurularına 3 dakika içinde yanıt alınabiliyor.
VakıfBank’tan 60 ay vadeli bayram kredisi
VakıfBank, geleneksel hale getirdiği “Bayram Kredisi” ile müşterilerinin ihtiyaçlarına çözüm üretmeye devam ediyor. Ramazan Bayramı öncesinde herkes ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilsin diye %0,49′dan başlayan faiz oranları ve 60 aya varan vade seçenekleri ile VakıfBank, müşterilerine 500 TL ile 40.000 TL arasında kredi imkanı sunuyor.
Diğer taraftan; VakıfBank kredi kartı müşterileri de bu bayramı indirim ve Worldpuanlarla karşılıyor. VakıfBank Worldcard sahipleri, 21 Ağustos’a kadar üye işyerlerinden yapacakları 5 adet 100 TL ve üzeri gıda ve akaryakıt alışverişinde 50 TL Worldpuan kazanma şansı yakalıyor. Ayrıca VakıfBank Worldcard sahipleri 18-26 Ağustos tarihleri arasında yurt dışında yapacakları harcamalarda %10 indirim kazanıyor.
Akbank’tan avantajlı “Ramazan Paketi” kredisi
Akbank, Ramazan bayramı hazırlıkları yapan ya da tatilini Ramazan sonrasına erteleyenlerin nakit ihtiyaçlarını karşılamak için Ramazan’a özel bir kredi sunuyor. Akbank’ın sunduğu “Ramazan Paketi”nden yararlanıp ihtiyaç kredisi kullananlar, düşük taksitlerle bütçelerine uygun koşullarda geri ödeme yapacaklar.
Akbank Bireysel Bankacılık’tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, birçok kişinin yaz aylarına rastlayan Ramazan bayramını uzaklardaki akrabalarını ziyaret ile değerlendirdiğine işaret ederek, “Birçokları da, yaz tatili hayalini Ramazan sonrasına sakladı.
Biz de tüm ihtiyaç sahiplerini düşünerek hazırladığımız Ramazan Paketleri ile ihtiyaç kredilerinde düşük taksit avantajı sunuyoruz” dedi.
Tözge’nin verdiği bilgilere göre, Akbank, Ramazan ayı boyunca “Mini Ramazan Paketi”nde 85 liradan başlayan taksitler ile 5 bin lira, “Standart Ramazan Paketi”nde ise 175 liradan başlayan taksitler ile 10 bin lira kredi kullanma olanağı sunuyor.
Ramazan paketinde 48 aya kadar vade ile kredi kullanılabiliyor. Sözlerini, “Ramazan paketlerimizin yanı sıra, müşterilerimizin 30 bin liraya kadar olan yüksek tutarlı nakit ihtiyaçlarını da avantajlı koşullarda karşılamak için, uygun faiz ve ödeme koşullarına sahip ihtiyaç kredisi sunuyoruz” diye sürdüren Tözge, şu bilgileri verdi:
“Müşterilerimiz dilerlerse 229 lira kredi kullandırım ücreti ve yüzde 1.29 faiz oranı ile ihtiyaç kredilerini kullanabiliyorlar. Üstelik isteyen müşterilerimiz kredilerini 3 ay taksit erteleme seçeneği ile kullanıp, ödemelerine Kasım 2012′de başlayabiliyorlar. ”
Denizbank, SMS’le bayram kredisi veriyor
Denizbank müşterileri kampanya ile birlikte Ramazan ayı ve bayram ihtiyaçlarını DenizBank’tan SMS ile karşılayabilecekler.
Kampanya masrafsız. Müşteriler, 3280′e kısa mesaj olarak göndererek, internet sitemizden sadece TC kimlik numarası ile kredi başvurusunda bulunabiliyorlar.  Facebook ve Twitter üzerinden ise, Ramazan’a özel 1.000 TL ekstra avantaj sağlayarak kredilerden faydalanabiliyorlar. Kredi başvuru sonuçları 5 dakika içerisinde cep telefonuna gelen SMS ile öğreniliyor ve aynı gün içinde kredi DenizBank şubelerinden alınabiliniyor.
Bayramda da, kolay ve hızlı başvuru süreci ve Her Derde Deva Kredi seçenekleri ile tüketicilerin yanında olmayı hedefleyen banka, Ramazan ayı boyunca Deniz Bonus ile 14 Temmuz – 18 Ağustos 2012 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde Bonus Üye İşyeri olan market veya akaryakıt sektörlerinde ikinci 100 TL harcamaya 5 TL, üçüncü 100 TL harcamaya 5 TL, dördüncü 100 TL harcamaya 5 TL, beşinci 100 TL harcamaya 35 TL, toplamda 50 TL bonus hediye edecek..
Ayrıca, Ramazan ayı boyunca DenizBank Banka Kartı ile yapılacak gıda ve market alışverişlerinde kuruşlar müşterilerin hesabına iade edilece. Örneğin 15,57 TL tutarında bir işlem yapılması durumunda hesaba 0,57 kuruş; 60,99 TL tutarında bir işlem yapılması durumunda hesaba 0,99 kuruş iade edilecek olup toplam 30 TL’ye kadar iade yapılacak.
Anadolubank, müşterilerine çifte bayram yaşatacak
Bayram tatilinin ardından okulların açılmasıyla masrafları artacak olan tüketicisi için Anadolubank, çok özel bir kampanya hazırladı. Çifte Bayram Kredisi ile isteyen bayram masraflarını karşılayacak, isteyen tatiline gidebilecek ya da yaklaşan okul masraflarını kolayca karşılayabilecek.
Anadolubank Hazine ve Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Recep Atakan, “Yoğun bir kış döneminin sonrasında çıkılacak tatil, bayram harcamaları ve sonrasında da okulların açılması ile tüketicinin yaşayacağı zolukları düşünerek, Bayram Kredisi’ni hazırladık.
Düşük faizli, kolay ödeme seçenekli “Çifte Bayram Kredisi” ile tüketici bu dönemi daha rahat atlatacak diye düşünüyoruz. Çünkü “Çifte Bayram Kredisi” ile tüketiciler dilerlerse günde 15 TL ya da aylık 450 TL ödeme seçeneklerinden faydalanabilecek” dedi.
Şekerbank’tan bayrama özel iki avantajlı kampanya
Şekerbank, hem bireysel müşterilerin hem de esnaf ve küçük işletmelerin, nakit ihtiyaçlarını uygun koşullarda karşılamaları amacıyla Ramazan ayına özel iki ayrı kampanya düzenledi.
Şekerbank, bireysel müşterileri için düzenlediği “Bu Ramazan ailesini mutlu etmek için çalışan herkesin yanındayız” sloganlı kampanyası kapsamında, Banka ile yeni tanışan ücretli çalışan ve emeklilerin, 500 TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarını, faizsiz ve komisyonsuz olarak karşılıyor.
Başvurusu kabul edilen ve en az 500 TL tutarında kredili mevduat hesabı limiti tanımlanan ücretli ve emekliler, limitlerinin 500 TL’lik kısmını, bir yıl süreyle faiz ve komisyon ödemeden kullanabiliyorlar.
Başvuruların Şekerbank şubelerinden alındığı kampanyadan yararlanan bireysel müşteriler, faiz ve komisyon ödemeden 500 TL limitlerini şubeden veya banka kartı ile ATM’den nakit çekerek kullanabilecekler.
Ayrıca banka kartı ile alışveriş yaparak ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri gibi; su, elektrik, doğalgaz, telefon vb. faturalarını da otomatik talimat ile ödeyebilecekler. Kampanyadan yararlananlar düzenli ödeme talimatı ile kira ve okul taksiti gibi ödemelerini de yapabilecekler.
‘İşinize Ramazan Bereketi’ kampanyası
Şekerbank “İşinize Ramazan Bereketi” kampanyası ile de, esnaf ve küçük işletmelerin finansman ihtiyaçlarını; 3 ay taksit ötelemeli, 60 aya kadar vadeli ve avantajlı fiyatlarla temin ediyor. Banka, esnafın 75.000 TL’ye kadar olan kredi taleplerinde 60 aya varan vade için aylık % 1,59, işletmelerin ise 250 bin TL’ye kadar olan kredi taleplerinde 36 ay vade için % 1,49 oranında faiz uyguluyor.
Şekerbank ayrıca, çek yaprağı başına garanti limiti yükseltilmiş ürünü ‘Üreten Çek’ kullanan esnaf ve küçük işletmelerin, kampanyada kullandıkları kredilerin masraf tutarında 50 TL indirim sağlıyor. Masraf tutarı ve kredi kullanımı sırasında yapılacak sigortalar da ayrıca kredilendirilebiliyor.
17 Ağustos’a kadar devam edecek “İşinize Ramazan Bereketi” kampanyasından; gıda işletmecilerinden, okul dönemi ve Ramazan Bayramı öncesi tedarik ihtiyacı oluşan kırtasiyeci ve manifaturacılara kadar tüm esnaf ve işletmeler faydalanabiliyor.
İş Bankası, geleneksel bayram kredisini sürdürüyor
İş Bankası, yıllardır devam ettirdiği “Geleneksel Bayram Kredisi” kampanyası ile bu bayramda da nakde ihtiyaç duyan müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.
İş Bankası bu Bayram döneminde de İhtiyaç Kredisi faiz oranlarını düşürerek Geleneksel Bayram Kredisi Kampanyası kapsamında 5.000 TL ve 12 ay vadeli İhtiyaç Kredisi için faiz oranını %0,59 olarak belirlemiştir. Daha uzun vadeli kredi ihtiyacı olanlar içinse 60 ay vade ve 30.000 TL’ye kadar farklı kredi seçenekleri de sunulmaktadır.
Türkiye Finans’tan bonuslu bayram kredisi
Türkiye Finans, bayrama özel duyurduğu İhtiyaç ve Taşıt Finansmanı kampanyası kapsamında uygun ödeme koşullarıyla avantajlı finansman fırsatını sunuyor. 08 Ağustos – 28 Eylül 2012 tarihleri arasında Türkiye Finans’tan Bayram İhtiyaç Finansmanı kullanan müşterilere 100 TL’ye varan Bonus kazanma fırsatı sunuluyor.
Üstelik kampanya kapsamında ayda 90 TL’den başlayan taksitlerle ödeme kolaylığı ve 3 ay taksit öteleme seçeneği de bulunuyor. Türkiye Finans Bayram Taşıt Finansmanı Kampanyası ise yine 08 Ağustos – 28 Eylül 2012 tarihleri arasında, %1,06′dan başlayan uygun kâr oranları ile müşterilere sunuluyor. Taşıt Finansmanı kampanyasında da yine 3 ay taksit erteleme fırsatı bulunuyor. Üstelik kampanya kapsamında taşıt finansmanı kullanan her müşteriye Navigasyon cihazı hediye ediliyor.
Bayram kredileri 2012 2013 , Ramazan Bayramı Kredileri 2012 , Bayram Kredileri ve Faiz Oranları
Kaynak: Dünya Gazetesi

Top Ad 728x90