Top Ad 728x90

,

Türkiye Avusturya Maçı Hangi Kanalda Ne Zaman Saat Kaçta 15 Ağustos 2012

Türkiye Avusturya Maçı Hangi Kanalda Ne Zaman Saat Kaçta,türkiye avusturya maçı hangi kanalda canlı yayın hangi kanal veriyor maçı ne zaman saat kaçta canlı yayın

Türkiye Avusturya Maçı Hangi Kanalda Ne Zaman Saat Kaçta,türkiye avusturya maçı hangi kanalda canlı yayın hangi kanal veriyor maçı ne zaman saat kaçta canlı yayın ,türkiye avusturya hazırlık maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayın maçı bilet fiyatları

Eylül ayında başlayacak 2014 FIFA Dünya Kupası elemeleri öncesinde, 15 Ağustos'ta deplasmanda Avusturya ile özel bir karşılaşma oynayacak A Milli Takım, Viyana'ya vardı. Milli takım kafilesini, Schwechat Havaalanı'nda Türkiye'nin Viyana Büyükelçiliği müsteşarları Yonca Gündüz Özçeri ve Mustafa Çelik ile Avusturya Futbol Federasyonu (ÖFB) yetkilileri karşıladı.

Viyana'da Sofitel Hotel'de konaklayacak olan A Milliler, ilk antremanını Pazartesi akşamı TSİ 20.00'de Ernst Happel Stadı'nda yapacak. Çalışmanın ilk yarım saati basına açık olacak. 

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve bir futbolcunun katılımıyla, 14 Ağustos Salı günü saat 18.30'da Ernst Happel Stadı'nda bir basın toplantısı düzenlenecek. Bu toplantının ardından Milli Takım ikinci antremanını yine stada yapacak. TSİ 20.30'da başlayacak çalışmanın ilk 15 dakikasında basın mensupları görüntü alabilecek. Millilerin maç sabahı TSİ 12.30'da Generali Arena'da yapacağı son antreman ise basına kapalı olacak.

15 Ağustos Çarşamba günü Viyana'daki Ernst Happel Stadı'nda oynanacak Avusturya-Türkiye A Milli özel karşılaşması saat 20.30'da (TSİ 21.30) başlayacak. Müsabakayı Slovakya Futbol Federasyonu'ndan Ján Valášek yönetecek. Yardımcılıklarını Miroslav Benko ve Erik Weiss yapacak. Dördüncü hakem ise Avusturya Futbol Federasyonu'ndan Harald Lechner yapacak.

A Milli Takım kafilesi, karşılaşmanın ardından saat 00.45'te (TSİ 01.45) Türkiye'ye dönecek.
kaynak:tff.org

Top Ad 728x90