Top Ad 728x90

, , , ,

8 Ocak 2013 İstanbul Kar Tatili Olacak Mı ?

8 Ocak 2012 İstanbul Kar Tatili Olacak Mı,8.01.2013 istanbul kar tatili,8.01.2013 istanbul da yarın kar tatili varmı,istanbul memur kamu personeli kar tatili 8.01.2013,istanbul'da yarın okullar tatilmi istanbul valiliği kar tatili açıklaması

8 Ocak 2012 İstanbul Kar Tatili Olacak Mı,8.01.2013 istanbul kar tatili,8.01.2013 istanbul da yarın kar tatili varmı,istanbul memur kamu personeli kar tatili 8.01.2013,istanbul'da yarın okullar tatilmi istanbul valiliği kar tatili açıklaması,engelli memur kamu personeli istanbul kar tatili

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, kar yağışı sebebiyle şu an için okulların tatil edilme gibi durumun bulunmadığını açıkladı. Mutlu, ilerleyen zamanda durumun değişebileceğini de söyledi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, kar yağışı sonrası İstanbul'daki genel durum hakkında gazetecilere açıklamada bulundu. Şu ana kadar trafikle ilgili herhangi bir sıkıntının yaşanmadığını belirten Vali Mutlu, bütün ana arterlerin açık olduğunu ifade etti.
Hüseyin Avni Mutlu, basın mensuplarının eğitime ara verilip verilmeyeceği yönündeki sorusu üzerine de bunu gerektirecek bir durumun şimdilik bulunmadığını aktardı. Önemli olanın eğitimi sürdürmek olduğunu vurgulayan Mutlu, kar yağışının etkisini artırması durumunda okulların tatil edilebileceğini kaydetti.
Mutlu, "Sevgili yavrularımız ve eğitmenlerimiz acaba okullarla ilgili bir tedbir alınacak mı diye düşünüyorlar. Onu değerlendiriyoruz. Şayet öğrencilerimizin eğitimi engelleyecek mahiyetti bir olumsuzluk olursa bunu akşam saatlerinde uygun bir şekilde kamuoyu ile paylaşırız. Şu an için tatil söz konusu değil. Akşam en son durumu değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.
Vali Mutlu, İstanbullulardan zorunlu haller dışında araçlarını kullanmamalarını ve toplu taşımayı tercih etmelerini de istedi.
Özel üniversiteler ve okullar tatil
İstanbul'da yoğun kar yağışı nedeniyle bazı özel üniversiteler ve okullar tatil edildi.
Işık ve Gelişim Üniversiteleri'nde eğitime ara verildi. Okyanus Kolejleri, TED İstanbul Koleji ve MEF Okulları da öğleden sonra tatil edildi.
İlk tatil haberi Sabahattin Zaim Üniversitesi'nden
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi'nde, yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim ve öğretime 07 Ocak 2013 Pazartesi Saat 15.00'den itibaren 09 Ocak 2013 Çarşamba gününe kadar ara verilmiştir.
kaynak : haber 7

Top Ad 728x90